Communicatie met een plan


Geen mens is hetzelfde, dus ook geen organisatie. Daarom beschikt iedere organisatie over unieke eigenschappen en heeft hierdoor van nature een onderscheidend vermogen.
Dit onderscheidend vermogen is van essentieel belang bij het neerzetten van de positieve identiteit van uw organisatie. Maar is uw imago ook zo positief?


Wij begeleiden u bij het optimaliseren van de identiteit van uw organisatie dat zal leiden tot een positief imago. U krijgt daarbij onze onverdeelde aandacht. Eerst de situatie en de vraag doorgronden, daarna volgt de strategie.
MyCommunication zorgt voor zowel plan van aanpak als uitvoering. Vertel ons wat u wilt bereiken, dan zorgen wij ervoor dat het lukt.

Marketing


Een unieke organisatie vraagt om een unieke marketingstrategie, de missie en de visie zijn uiteraard de voedingsbodem voor een dergelijke strategie: Wat wilt u met uw organisatie bereiken?

Communicatie


Succes hangt uiteraard niet alleen af van een goed imago. Een gestructureerde interne organisatie is van vitaal belang: Een sterk communicatieplan is daarom onmisbaar.

Weboplossingen


Voor een effectieve bedrijfsstructuur is een op uw organisatie afgestemde automatisering pure noodzaak: Een geïntegreerde oplossing voor uw website en/of webshop.